Lely, Innovators in
agriculture

     Concept   |   Creatie   |   Opmaak    |   Organisatie uitrol    

Als internationaal familiebedrijf in de agrisector is Lely dagelijks bezig het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. Daartoe bieden ze oplossingen voor nagenoeg alle werkzaamheden in de koeienstal: van melken tot reinigen. En advies voor het slim inrichten van het melkveebedrijf met gebruik van managementsystemen.

Het Effect

Iedere melkveehouder die gebruik maakt van Lely systemen wordt ondersteund vanuit een wereldwijd distributienetwerk, de Lely Centers. De melk- en voerexperts van Lely Center Zuidwolde staan elke dag met plezier op om in Noord-Oost Nederland te zorgen voor gezonde koeien, innovatieve oplossingen en een winstgevende agrarische sector met trotse veehouders. Hun bijna 700 klanten ondersteunen ze bij het duurzaam laten groeien en uitblinken in de specifieke behoefte: product, service en advies.

Lely Center Zuidwolde is ruim 12,5 jaar actief. Als je dan in je jubileumjaar zit dan wil je dit vieren samen met je klanten. Maar hoe laat je zien dat je trots en dankbaar bent op je klanten, je Lely bent en je 24/7 actief mag zijn in de allermooiste en dynamische agrarische sector.

Het antwoord op deze vragen kwam samen in het idee: het uitbrengen van een Glossy: De Passie. Van het eerste uur waren we betrokken bij de ontwikkeling van deze mooie uitgave. Van idee naar concept. Van concept naar creatie tot en met de produktie en de verzending naar klanten en prospects. Nu werken we altijd met vuur en passie en regelen we alles achter de schermen. Maar deze passie werd dit keer heel letterlijk.

Inzet Effector samengevat

• Corporate communicatie
• Actie marketing
• Voorraadbeheer, fullfilment en verzending