Typisch effector

We zijn een creatief bureau voor effectieve brand activation en staan voor concept, creatie en het organiseren van communicatiemiddelen en activatiecampagnes. Zowel online, offline als geïntegreerd. Alles is hierbij denkbaar. Wij zeggen ja, waar nee voor de hand ligt.

“Effector zegt ja,
waar nee voor de hand ligt.”

Deze woorden zijn niet door ons bedacht maar is de uitspraak van onze klanten. Het klopt!
We zitten vol passie, vol vuur en service is ons stokpaardje. Overal is een oplossing voor,
wij houden wel van een uitdaging.

Van A tot Z betrokken

Bij ons krijg je maximaal verkoop- en merkactivatie resultaat voor jouw budget. Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we denken vanuit jouw streven en ambitie. We werken met veel energie en regelen alles achter de schermen. Ongeacht op welk moment we instappen. Hierdoor kun jij als marketeer, communicatieprofessional of inkoper voor de schermen optimaal presteren.

Onze brand activation bevordert de zichtbaarheid en (sales) prestaties van merken. Op een creatieve manier en aansprekende wijze ondersteunen we campagnes en geven we sales een boost. Sinds 2004 vliegen we vraagstukken aan van grote (inter)nationale klanten, communicatiebureaus en retailers. Vele creatieve, unieke succesvolle merk- en salesactivaties zijn er door ons verzorgd waarin het altijd draait om het behalen van meer resultaat.

Concept, Creatie, Organisatie
en Resultaat

Van schets tot bestand. Van boodschap tot (e)mailing. Van gadget tot beursstand. Van workshop tot festival en promotieteams. Van fulfilment tot opslag en uitlevering naar locaties wereldwijd. De mogelijkheden zijn ontelbaar.

Wat we opleveren, is afhankelijk van je vraag. We werken graag van idee tot uitvoering maar enkel een creatief concept of produktie kan natuurlijk ook. Altijd met jouw ambitie en targets als uitgangspunt. Samen maken we het bijzondere bereikbaar bij mens en merk.

Met creativiteit leg je de basis voor succes. Onze eigen créateurs leggen deze basis vanuit jouw uitgangspunt voor resultaat. Geen groot team maar créateurs die het verschil maken. Of een proces nu uit tien of honderd stappen bestaat, wij overzien ze en regelen elke stap in het proces dat nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Van het eerste idee/ontwerp tot de finesses van de uitvoering krijgen wij het beste voor elkaar.

Ons verregaand specialisme in productiemogelijkheden, materiaalkennis en de mogelijkheid van toepassing zorgt ervoor dat als brand-organisator we je nauw en betrokken meenemen door het gehele proces tot oplevering. Ontzorgen ‘that’s our middle name’.

Maak kennis met het effector team

Je bent van harte welkom!

Wil je meer van ons weten of gewoon even sparren neem dan contact op met Martijn Zwaard
via info@effector.info of bel 076 – 8883026